S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

(3-4-2007) LTC E1- ONR E1 uitslag 2-3, zie verslag

Tue 03 Apr, 22:22

Door: Erik Wesseling

Wederom een overwinning in de hoofdklasse ! ***** (4-4-07) Willem Gootjes naar FC Groningen !!

Dinsdagavond 3 april, speelde ONR E1 een inhaal- en uitwedstrijd tegen LTC E1. Na een overtuigende 5-1 overwinning vorige week werd deze wedstrijd  een gelukkige 3-2 overwinning.

LTC E1 begon sterk op het slechte veld waar tevens een stevige wind  aanwezig was. Dit beinvloede de wedstrijd zeker. Na enkele minuten werd een foutje van onze laatste man Lars van Luyn, afgestraft. Vijf minuten  later was het Dennis Wesseling, na doorkoppen van Sander Postma, die vanaf rechts op de keeper afging. Een keurig half hoog schot in de lange hoek betekende de 1-1. Voor de rest was het rommelig en onnauwkeurig en de inzet liet te wensen over. ONR mocht tevreden zijn dat deze rustand bereikt was. In de rust zijn de puntjes op de i gezet. We zouden o.a. starten met een 100% inzet en dat gebeurde ook. Met Bertrik Nienhuis voorop in de strijd, gaven Lars van Luyn en Job de Haan het goede voorbeeld in de verdediging. Ook Danny Blaauwwiekel (keeper) werd regelmatig op de proef gesteld maar hij reageerde zeer goed op de schoten van LTC. Dat de  2-1 toch viel was even een tegenslag, een goed schot vanaf rechts werd mede door invloed van de wind tegen de touwen geschoten. ONR ging niet bij de pakken neerzitten maar deed er juist een schepje boven op. Halverwege de 2e helft was het een corner van Dennis die keurig door Merijn Strijker werd ingekopt (12e van het seizoen, waarvan het merendeel koppend !) 2-2. Gelijk na de aftrap, na balverlies van LTC was het Sander die met een geweldig afstandschot, samen met de wind, zorgde voor de 2-3 voorsprong (16e van het seizoen). Dit werd natuurlijk uitbundig gevierd. De laatste 5 minuten werd er door het hele 7-tal gestreden voor iedere meter. Hendrik Rozema bestreek zelfs de hele linkerkant van verdediging tot de aanval. Grote klasse. Uiteindelijk bleef het 2-3 voor ONR, dit tot teleurstelling van LTC. Een gelijkspel was terecht geweest.

Vandaag behaalde ONR E1 de 8e overwinning in de hoofdklasse C, van dit seizoen, samen met de 4 gelijke spelen betekent dit 28 ptn. Een keurige middenmoot positie zit eraan te komen.

Afwezig: Willem Gootjes